O NAMA

Teslin toranj

 Nikola Tesla je verovao da je toranj samo početak čitavog sistema koji bi mogao isporučivati struju, bez žica, čitavom svetu.

TELSLA PRODUCTION D.O.O. je registrovana kao nezavisna produkcijska, kuća sa emiterskim delom RTV Tesla. Iako smo mlada produkcija s’ ponosom naglašavamo da naši novinari, tehničko osoblje, kao i marketing menadžeri imaju dugogogodišnje iskustvo što potvrđuju i mnoge nacionalne nagrade što je lako proveriti.

Nalazimo se u kultnom medijskom centru u Košutnjaku u Avala filmu .

Mi imamo veliku odgovornost prema imenu koje nosi naša televizija tako da garantujemo ozbiljan i profesionalan TV sadržaj, kao i efektivan marketinški i tehnički pristup.

Posedujemo svu neophodnu licenciranu i profesionalnu opremu za emitovanje, proizvodnju i montažu televiziskog programa. Emitujemo se u više kablovskih operatera u Srbiji. Nedavno je Telekom kupio sve ove provajdere, tako da se sada vidimo mnogo više i u pregovorima smo da emitovanja našeg programa (radio i tv) uđe u jače kablovske operatera kao i preko satelita .

Od nedavno smo licencirani vlasnici i autori za višemilionski rijaliti program pod nazivom Misija Rtanj (pogledajte veb stranicu posvećenu tome) koji je potpuno drugačiji od svega viđenog i koji je zainteresovao već sad gotovo ceo svet jer je internacionalnog karaktera a opet naš. Zašto opet naš? Pa zato što promoviše drugačije vrednosti od nama poznatih rijalitija i sve naše turističke potencijale juga Srbije. Već sad se zna da će prenostiti većina televizija u Srbiji kao i 20 zemalja u svetu i svakim danom se to proširuje. Zato nudimo svim zainteresovanim firmama, pojedincima i ostalim zainteresovanim poslovno-tehničku saradnju. Nadamo se da ćete se prepoznati u našem medijskom poslovanju i Vaš brend i ime firme povezati sa nama koji će dovesti do zajedničkog uspeha na obostrano zadovoljstvo.

Naravno da rijaliti Misija Rtanj koji je u organizaciono – tehničkom smislu vrlo obiman i zahtevan nije jedino što mi imamo, za sve koji su u nemogućnosti da nas prate preko svojih kablovskih operatera emitujemo 24-časovni strim našeg radio i televiziskog programa na našem sajtu iz naše produkcije iza kojeg stoji eminentna ekipa na čelu sa dokazanim ljudijma u ovoj oblasti, kao i iz produkcija koje već sarađuju sa nama.

Pridružite nam se……